A legjobb felhasználói élmény nyújtása érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. Részletes információ

Termékek Menü

Liziczai Ágnes

Tudod mi a szeretet ellentéte? Nem, nem a gyűlölet, hanem a félelem.

A világon az emberek 85%-a él félelemben és ez határozza meg mindennapi életüket. Rohanunk és félünk és közben elfelejtkezünk arról, hogy játszani és élvezni kellene az életet. Sokszor mondjuk és érezzük, hogy nincs elég időnk egymásra, a családunkra, hogy nem vagyunk elég kedvesek és szeretetteljesek egymáshoz... Na de magunkhoz? Sajnos ez sem jellemző. Nem foglalkozunk magunkkal, pedig az önismeret és az önfejlesztés a világ jobbá tételének a legjobb módja. Gandhi mondta azt, hogy: "Te magad légy a változás, amit látni szeretnél a világban!"

Nagy szavaknak tűnnek ezek és tudom, hogy sokszor még egy hangyánál is kevesebbnek hisszük magunkat, pedig igenis számít minden egyes ember. Egyedi és megismételhetetlen csoda vagy! Hagyd hát tündökölni. Lehet csak kicsit meg kell tisztítani, ki kell fényesíteni. :) Gyerekkorunk óta hat ránk a világ, a szüleink, a barátaink, a rokonok, a TV, a könyvek, a tanáraink, a főnökeink, munkatársaink. Mindez idő alatt rengeteg negatív mintát sajátítottunk el és sok stressz ért bennünket. Ha ezzel nem foglalkozunk, akkor bizony ilyen-olyan módon utat tör magának a probléma (akár fizikai tünetek formájában), hogy újra és újra felhívja figyelmedet arra, hogy foglalkozz magaddal!

A kineziológia egy összetett, önfejlesztő holisztikus módszer, mely az életükben kialakult negatív érzelmi stressz reakciók következményeit, illetve ezáltal a testünkben is kialakult energia blokkokat oldja fel. Ezáltal leszünk képesek változtatni, tovább lépni, változni, jobbá lenni, gyógyulni, fejlődni.

Ugye milyen jól hangzik? De tudnod kell, hogy én kineziológusként csak eszköz vagyok, a változást te hozod létre azzal, hogy aktívan szerepet vállalsz az életedben és tudatossá válsz!

Ki is vagyok én?

Responsive imageA nevem Liziczai Ágnes, 40 éves vagyok.

Későn érő típus vagyok, hiszen hiába érdeklődtem mindig is a spiritualitás, a gyógynövények, a természetes életmód iránt csak pár éve jöttem rá, hogy kineziológus természetgyógyászként találom meg az utamat. 

Pedagógia-pszichológia szakra jártam az ELTE-n, majd humán erőforrás menedzseri diplomát is szereztem. Egy évig dolgoztam fogyatékos gyerekekkel is. Mégis teljesen elfordultam megkezdett utamtól, mikor hosszú évtizedekre leragadtam a média világában értékesítőként. Rengeteg embert ismertem meg ezáltal és sok furcsa és zavarbaejtő szituációba keveredtem, mikor vadidegen emberek osztották meg velem legbensőségesebb titkaikat, fájdalmaikat.

Aztán mikor jó párszor pofon vágott az élet (így mutatva meg igazi utamat), akkor végre rájöttem, hogy nem véletlen, hogy bárhova is sodorjon az élet, az emberek megtisztelnek a bizalmukkal és kiöntik a lelküket nekem. Az sem véletlen, hogy mindig is inkább a csendes szemlélődés és a hallgatás volt az utam és ezért nem tudtam azonosulni az exhibicionalista média világával.

Megismerve igazi önmagam mertem végre bátor lenni, szembe mertem menni a "józan" eszemmel és a szívemre hallgattam; elkezdtem végre magamért tenni és természetgyógyászatot és kineziológiát tanultam, majd sikeresen le is vizsgáztam belőlük. Felismertem, hogy ez az, ami legbelül és igazán érdekel, ami feltölt energiával. Rájöttem, hogy mi is a különbség a munka és a hivatás között. :) 

Több éve folytatok paleo életmódot, mert úgy gondolom, hogy nemcsak a lelkünk, hanem a testünk tisztaságára is oda kell figyelnünk a teljes egészségünk érdekében. Hiszek a teljes személyreszabásban és az egyéni különbségek figyelembevételében, nemcsak az étrend, de a teljes életvitelt is beleértve, mert minden ember más és más. Paleo életmód tanácsadással is foglalkozom, ha csak ez érdekel, akkor is keress nyugodtan!

A kineziológiai oldás az alábbi problémáknál jelent hatékony megoldást:

 • pszichoszomatikus betegségek
 • fóbiák
 • önértékelési zavarok, önbizalomhiány
 • alvási zavarok
 • tanulási nehézségek
 • párkapcsolati problémák
 • munkahelyi problémák
 • beilleszkedési problémák
 • gyerek-szülő-nagyszülő kapcsolati problémák
 • allergiák
 • beszédhibák
 • szorongás
 • stressz
 • lelki traumák feloldása
 • depresszió
 • függőségek
 • pánikbetegség
 • önismeret
 • elakadás a személyes fejlődésben
 • egészségmegőrzés

Responsive image

Hány oldás és milyen időközönként szükséges általában a probléma megoldásához?

Életünk meg nem oldott, stresszt okozó problémái hagymahéj szerűen rakódnak le ránk, így a probléma gyökerétől függ, hogy kinek mennyi oldásra van szüksége. Az is egyén függő, hogy ki hogy dolgozza fel a régi, felszínre hozott érzelmi stresszt és mennyi idő alatt tudja elengedni ezt. Valakinek elég 2 hét egy újabb oldás előtt, de valakinek akár hónapok is szükségesek lehetnek. Mindenki más, így egyéni ütemben haladunk mindig.

Milyen hosszú ideig tart egy találkozó?

Gyerekek esetében a legelső találkozás az anamnézissel kezdődik, illetve az ismerkedéssel és a kineziológia bemutatásával. Ez 1-1,5 óra lehet. Felnőtteknél, egy rövid adat felvétel után rögtön neki is állhatunk a munkának. Maga az oldás 1,5 - 2 órás körülbelül.

Mennyibe kerül?

Az első találkozó gyerekeknél 4000 Ft, a második találkozótól az oldások gyerekeknek (18 éves korig) 6000 Ft-ba, felnőtteknek pedig 10.000 Ft-ba kerülnek.

A paleo étrend- és életmód tanácsadás egy kb. 2 órás beszélgetés, a legfontosabb tudnivalókat megkapod kinyomtatva is, ez 10.000 Ft-ba kerül. Később természetesen folyamatosan tartjuk majd a kapcsolatot emailben, vagy Facebookon is.

Helyileg hol vagyok megtalálható és hol lesznek az oldások?

Budapesten, a XX. kerületben a Torda u. 11-ben találsz meg. 

Az oldásokat és a hozzá kapcsolódó gyakorlatokat cipő nélkül egy nagy, szőnyeges helyiségben végezzük, közben fontos szerepe van a meditációs zenének és a friss, tiszta szűrt víz fogyasztásának is. :)

 

A mai napig is sokszor rácsodálkozom arra, hogy milyen csodálatos módszer a kineziológia, ami szelíden terelgeti az életéért végre felelősséget vállaló embert a neki kiszabott helyes irányba.

 

További kérdés, vagy időpont egyeztetés miatt az alábbi elérhetőségeken érhetsz el:

Liziczai Ágnes

30/312-6965

liziczai.agnes@szer-etet.hu
 

 

Néhány kliensem véleménye, élménye a közös munkával kapcsolatban:

"Szeretettel ajánlom Ágit! Felkészült, alapos, figyelmes, empatikus, megnyugtató. Ahogy leültünk beszélgetni, az volt az érzésem, hogy tudja, mit csinál, azaz nagy szaktudással rendelkezik, és nyugodtan rábízhatom magam. Ez a kezelés folyamán csak erősödött bennem. Nála semmi olyan nem történik, amit az ember nem akar. A tested mondja meg (azaz te magad), hogy milyen legyen a kezelés. Tetszik, hogy lehet egy konkrét témával menni vagy többel, a prioritást megadja a tesztelés. Hatékony és gyors. Nem kell évekig pl. pszichológushoz analízisre járni, akár egy alkalom is beindítja a változást. Olyan problémákat tudtam a segítségével megoldani, (rövid idő alatt!), amik megkeserítették eddig az életemet. Kifejezetten felszabadító az számomra, hogy nem az agyammal kell valamit megoldanom, hogy a testem válaszol az agyam helyett, és sokkal közelebb kerültem az érzelmeimhez, azok megéléséhez." (M.Henriett)

"Kisfiammal nagyon komoly szorongással, kényszer cselekvésekkel kerestük meg egy szeptemberi napon Ágit. Iskolában is voltak problémák már, így halaszthatatlan volt a kezelés. Az első alkalom után már egy rendkívül kedves, szimpatikus embert ismertünk meg Ágiban. Gergő nagyon várt minden alkalmat. Eleinte hetente jártunk, és már nagyon hamar láttuk a javulást. Mindig pontos képet kaptam kisfiam állapotáról, javulásáról. Minden alkalom után részletesen átbeszéltük a teendőket. Ami nagyon megnyugtató volt. Szülőként teljes biztonságban érezhettem a fiam, amit egy ilyen szituációban nagyon fontosnak tartok. Már novemberben tudtuk ritkítani az alkalmakat, ami nekem borzasztóan tetszett, hogy nem az volt a lényeg hogy sűrűn menjünk, hanem ahogy a kisfiam állapota megkívánta, úgy alakította Ági a foglalkozásokat. Fél év múlva (8 oldás után) már óriási változáson esett át Gergő. Tudta kezelni a szorongást és a kényszeres cselekvések is elmaradtak, a neurológusa is minimalizálta a gyógyszerét. A következő tanév előtt még rásegítettünk pár foglalkozással, de Gergő azóta is tünetmentes, gyógyszert sem kell már szednie. Ennek már több mint egy éve. De tudom hogy Ágira bármikor számíthatunk, bármikor megkereshetjük, segíteni fog. Szívből köszönünk mindent. " (Cs.né N. Andrea)

 

"Tavaly iskolát váltottunk a fiamnál. Ő érzékeny lelkű, félénk kisfiú sajnos túl poroszos tanítókhoz került, illetve emberileg sem oda valók szerintem. Fiam elkezdett tikkelni, szorongott, nem tudott aludni, sokszor sírdogált... emiatt döntöttünk a váltás miatt. Ekkor kerestük fel Ágit, hogy segítse át a váltás nehézségein. Az órák jól teltek, fiam mindig jókedvűen jött haza és a váltás is egész könnyen sikerült (ezzel kapcsolatban voltak félelmeim). Azóta nagyon jól beilleszkedett az új osztályba, a tikkelése és egyéb problémái megszűntek, osztálytársaival beszélget, új barátai vannak és sokkal felszabadultabb, mint előtte volt. Köszönjük!” (B. Szilvia)

 

"Én egy maholnap 65 éves nagymama vagyok. Azt gondolná az ember, hogy ebben a korban már minden eldőlt, esély sincs arra, hogy változzunk, változtatni tudjunk a világhoz, környezetünkhöz való viszonyulásunkon. Ezzel én is így voltam bevallom, bár az alternatív (lélekbúvár) tudományok iránt már hosszú ideje különös érdeklődést éreztem, azon belül is a kineziológia iránt, mert elfogadtam, hogy minden jelenbeli jó és rossz dolog a múltunkban megélt történésekben gyökerezik. Apró pici lépésekkel kerültem egyre közelebb és közelebb a kíváncsiságomban, (ezen éveket kell érteni) bevallom féltem is egy picit, hogyan is zajlik ez a múltban” turkálás”, milyen rég elfeledett történések fognak felszínre kerülni, hogy viselem majd ha újra át kell élnem őket ahhoz, hogy már ne legyenek hatással jelenlegi életemre. Ilyen és ehhez hasonló gondolatok tartottak vissza attól, hogy felkeressek egy szakembert, közben pedig folyamatos volt a kíváncsiság bennem, de ami még fontosabb, hosszú éveken át gyötört már egy negatív életérzés, egyáltalán nem éreztem magam jól a bőrömben. Én senkinek nem vagyok fontos, mindenki kihasznál, csak adok, adok, soha nem kapok stb. Sokat sírtam, olykor depressziós tüneteket vettem észre magamon, féltem a jövőtől. Ekkor találkoztam Ágival kutyasétáltatás közben, és hiszek benne, hogy nem volt véletlen ez a találkozás, mert kiderült, hogy Ági kineziológiával foglalkozik. Az is kiderült akkor, hogy jobbára gyerek páciensei vannak, de természetesen felnőtteket is fogad. Akkor már tudtam, hogy nála fogok kikötni, csak el kellett jönnie az időnek, amikor belül már készen álltam egy vele való beszélgetésre, oldásra.  Azóta 4 alkalommal voltam oldáson Áginál. Az alkalmak között hosszabb rövidebb idő telt el, attól függően, hogy az oldásnak milyen volt az utóhatása, mikor kezdtem érezni, hogy azt szeretném, ha ezen az úton mennénk tovább. Most itt tartunk. Sok-sok kisebb, nagyon pozitív változás történt az oldások hatására bennem és a környezetemben is. Nem érzem már annyira érzelemfüggőnek magam, sokkal fontosabb mint régen nekem, hogy én mit akarok, felvállalom a véleményem, nem úgy mint korábban, és mintha az emberek a környezetemben is kicsit másként viszonyulnának hozzám. Várom a pillanatot, amikor úgy fogom érezni, hogy kérnem kell a következő időpontot Ágitól, mert biztos vagyok benne, hogy van még bőven amit fel kellene oldani bennem ahhoz, hogy tovább tudjak dolgozni a hátralévő éveim felszabadultabbá, görcsmentesebbé tételén." (P. Anna)

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Kik vagyunk?
Receptek
Cikkek
Kisokos
Paleo motiváció


Rendelj te is tőlünk!
Responsive image
Fogyasztóbarát
Paleo 1×1 - A kezdeti lépések
Facebook oldalunk
Elérhetőségek
SZER-ETET.HU Webshop Kft.
Tel: +36 30 929 4012
Cím: 1202 Budapest Torda u.11.