A legjobb felhasználói élmény nyújtása érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. Részletes információ

Termékek Menü

Öko háztartás

Az egészséget nemcsak a táplálkozás, hanem a teljes életvitel is meghatározza. A legtöbb helyen kapható termékek nagyrésze igen káros, veszélyes anyagokat tartalmaznak. Szervezetünk gyógyítóképessége pedig nagyban függ annak leterheltségétől. Fontos, hogy ruháink, evőeszközeink és lakásunk károsanyag mentesek legyenek, így testünk és elménk egészségesebb lehet! Az igazán tudatos ember a környezetére is tudatos, figyel a környezetvédelemre is.

Általános
Általános
Felmosás, ablak- és tükörtisztítás, portörlés, szőnyeg tisztítás, takarítás természetesen paleo módra.
Fürdőszoba
Fürdőszoba
Mosás, fehérítés, folttisztítás, öblítés, WC- és szaniter takarítás, üveg- és tükörtisztítás paleo módon adalékanyagok és tartósítószerek nélkül.
Konyha
Konyha
Hogy a konyhád zölden is szép, tiszta és illatos legyen.
Illóolajok
Illóolajok
Nemcsak isteni illatúak, hanem még gyógyítanak is: rengeteg pozitív élettani hatásuk van. Készíthetsz velük saját krémet, öblítőt, szájvizet, autóillatosítót, sőt felmosóvízhez adva nagyon finom illatot is varázsolhatsz otthonodban. Betegség esetén pedig használhatóak gőzöléshez, bőrre, vagy zsebkendőre cseppentve és úgy belélegezve, de természetesen illatmécsesbe is. Az illóolajoknál arra kell figyelni, hogy 100%-os tisztaságúak legyenek (nálunk csak olyanok vannak), ne vegyél olcsó, szintetikus anyagokat tartalmazó illatolajokat, mert azokkal megint csak vegyszerekkel terheled a tested.
Kik vagyunk?
Receptek
Cikkek
Kisokos
Paleo motiváció


Rendelj te is tőlünk!
Responsive image
Fogyasztóbarát
Paleo 1×1 - A kezdeti lépések
Facebook oldalunk
Elérhetőségek
SZER-ETET.HU Webshop Kft.
Tel: +36 30 929 4012
Cím: 1202 Budapest Torda u.11.