A legjobb felhasználói élmény nyújtása érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. Részletes információ

Termékek Menü
Itt jársz: > >

Receptek

Kenyerek

Levesek, amik melegséget adnak

Főételek, amik boldoggá tesznek

Édességek minden mennyiségben 

Sós nasik

Egyéb

Italok/turmixok

Szépségápolás


Kedves Érdeklődő!

Itt minden megosztott étel recept kipróbált és általunk elkészített. A legjobb dolog a paleoban, hogy ezek az ételek táplálnak és gyógyítanak és ezt meg is hálálja testünk, lelkünk. :) Így nyer értelmet az a mondás, hogy ép testben ép lélek.

Gyorsan és könnyen elkészíthetőek ételeink, nem készítünk se macerás, se pepecselős ételeket.

A paleos evési szokások egyénenként eltérnek, vannak úgymond kompromisszumos hozzávalók is, amit a szigorú paleosok egyáltalán nem fogyasztanak, mi nem vagyunk ilyenek, azt valljuk, hogy azt esszük, ami kipróbáltan hasznos és jót tesz a testünknek. De ez egyénileg eltérő lehet, így mindig figyeld a tested reakcióit: ha például jól tolerálod a sajtot, akkor a paleo megengedi a kompromisszumos kereteken belül, hogy egyél kemény sajtokat, de ha érzed, hogy nem tesz jót neked, akkor ne erőltesd, hidd el, egy idő után már egyáltalán nem is fog hiányozni. Saját tapasztalatból mondom. :)

Tiszteledben tartjuk azt, hogy minden ember más, egyedi és megismételhetetlen, így mindenki egye azt, ami neki jól esik. Azon kívül, hogy a szervezetünk mit tud optimálisan feldolgozni, még egy dolog van, amit mi mindig figyelembe veszünk a táplálkozásnál (és főleg ezért is lettünk paleosok): nem normális dolog szemetet, műanyagot és vegyszereket enni, márpedig a mai, nagyüzemileg előállított "ételek" nem alkalmasak emberi fogyasztásra; ki kell hogy mondjuk: a profit áll mindenek felett a mai modern világban, így senkit nem érdekel, ha a sok szemét evés miatt megbetegszünk, sőt, a gyógyszergyártó cégek még jól is járnak vele. Belegondoltál már ebbe?

Éppen ezért nézd meg mindig a boltban, hogy miből is áll egy termék: minél több minden van felsorolva a hozzávalóknál, annál gyanúsabb, inkább ne vedd meg. Menj ki inkább a piacra és keress őstermelőket, tőlük vedd meg a hozzávalókat, így azon kívül, hogy egészségesebb és frissebb alapanyagaid lesznek, ráadásul támogatod a hazai vállalkozásokat is.

Folyamatosan bővítjük a receptjeink listáját, így célszerű többször is visszanézned majd.

Nézd át receptjeinket, reméljük kedvet kapsz általuk az életmódváltáshoz, ha pedig kérdésed lenne írj nyugodtan nekünk!

A receptek alatt megtalálod a webáruházunkban megtalálható alapanyagokat is, amiket meg tudsz vásárolni nálunk.

Jó étvágyat és jó főzőcskézést kívánunk!

 

 

Kik vagyunk?
Receptek
Cikkek
Kisokos
Paleo motiváció


Rendelj te is tőlünk!
Responsive image
Fogyasztóbarát
Paleo 1×1 - A kezdeti lépések
Facebook oldalunk
Elérhetőségek
SZER-ETET.HU Webshop Kft.
Tel: +36 30 929 4012
Cím: 1202 Budapest Torda u.11.