A legjobb felhasználói élmény nyújtása érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. Részletes információ

Termékek Menü

Személyes átvétel

A megrendelt csomagod személyes (ingyenes) átvételére és készpénzes fizetésére (de előre utalhatsz is, vagy online bankkártyával is fizethetsz) a következő időpontokban van lehetőséged a 1202 Budapest, Torda u. 11. szám alatt:

hétfő, kedd, szerda, csütörtök: 12 - 19 óráig

péntek, szombat, vasárnap: zárva

(Mielőtt eljössz hozzánk azért várd meg, míg e-mailben értesítünk, hogy jöhetsz a csomagodért, nehogy hiába kelljen fáradnod.)

Rugalmasak vagyunk, így ha neked csak hétvégi időpont lenne jó a csomag átvételéhez, akkor kérlek hívj fel minket és meg tudunk beszélni pénteki, szombati, vagy vasárnapi időpontot is. :)
 

Nagyobb térképre váltás


Autóval így a legegyszerűbb eljutni hozzánk:

Tarts az M5-ös autópálya felé, majd a Nagykőrösi úton a második kijáratnál (az OMV kútnál) hajts ki és menj tovább még egy kicsit a Nagykőrösi út szervíz útján, egészen az 5. utcáig, a Torda utcáig, jobb oldalon leszünk, ki van írva a házszám. Kérlek nyomd meg a csengőt és máris beengedünk.


Tömegközlekedéssel:

Határ úti metró állomástól:

84E vagy 89E busz: szállj le a 3. megállónál, ami a Kéreg utca, gyere ki onnan a járdára, fordulj balra és a második utca lesz a Torda utca. Az utca jobb oldalán leszünk, kérlek nyomd meg a csengőt és máris beengedünk. (kb. 10 perc)

Boráros térről:

54 vagy 55 busz: szállj le a 18. megállónál, ami a Kéreg utca, gyere ki onnan a járdára, fordulj balra és a második utca lesz a Torda utca. Az utca jobb oldalán leszünk, kérlek nyomd meg a csengőt és máris beengedünk. (kb. 30 perc)

Blaha Lujza tértől:

99 busz: szállj le a 27. megállónál, ami az Udvarhely utca, jobbra vágj át a nagy réten, követve a forduló utat, majd balra a harmadik utca lesz a Torda utca. Az utca bal oldalán leszünk, kérlek nyomd meg a csengőt és máris beengedünk. (kb. 50 perc)

Várunk sok szeretettel! 

Responsive image

Kik vagyunk?
Receptek
Cikkek
Kisokos
Paleo motiváció


Fogyasztóbarát
Miért válassz minket?
Responsive image
Paleo 1×1 - A kezdeti lépések
Facebook oldalunk
Elérhetőségek
SZER-ETET.HU Webshop Kft.
Tel:+36309294012
Cím: 1202 Budapest Torda u.11.